چه اقدامی جهت تصرف ملک توسط فرزندان باید صورت پذیرد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۳۲ #71928059

ملک پدر در زمان حیات نامبرده بصورت صلح عمری به فرزندان منتقل گردیده در حال حاضر پدر فوت کردن و ملک مذکور در تصرف همسر دوم ایشان می باشد

مشاوره حقوقی صلح
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
میتوانید باصلح نامه اقدام به تخلیه ایشان نسبت ملک نمایید

بادرودوسلام بااستنادبه صلح نامه دادخواست خلع ید تقدیم وثبت نمایید.

با سلام و درود .شما میبایست با استناد به صلح نامه دادخواست خلع ید نمایید .

سلام دادخواست خلع ید مطرح نمایید.

با سلام ، اگر صلح نامه رسمی است میتوانید دادخواست خلع ید مطرح کنید ولی اگر صلح نامه عادی باشد باید ابتدا دادخواست تنفیذ صلح نامه را مطرح کنید و سپس نسبت به خلع ید اقدام کنید .

در صورتی که صلح نامه عادی است ابتدا دادخواست تنفیذ صلح نامه و سپس دادخواست خلع ید را مطرح نمایید

در صورت صلح نامه عادی دادخواست تنفیذ صلح نامه مطرح نمایید سپس به طرفیت متصرف دادخواست خلع ید تقدیم نمایید