قرار شکلی صادر شده یعنی چی؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۳۰ #71912750

با سلام واحترام
بنده در دعوی ممانعت از حق کیفری از شخصی شکایت کردم پرونده بعد از دو سال با این همه هزینه
واثبات مالکیت طرف دعوی بنده با یک تقسیم نامه
حق را به ایشون دادن با این همه مدارکی که بنده اراعه دادم اصلا هیچ رسیدگی نکردن در حقم ناحق شده اصلا به ماهیت موضوع رسیدگی نشده وتو تجدید نظر حق را به ناحق دادن وقرار شکلی صادر شده یعنی چی یعنی دادخواست من اشتباهه
در کل من باید چیکار کنم اصلا به مستندات من
هیچ رسیدگی نکردن و قرار شکلی صادر شده
ایا با این قرار شکلی که صادر شده دیگه من مالک نیستم در کل قولنامه های ایادی قبلی وحکم اثبات وقوع بیع اینها برای اثبات ممانعت از. حق کمه در کل من میتونم به این قرار اعتراض کنم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازجانب شما قابل اعتراض می باشد.

بله قابلیت اعتراض از سوی شما وجود دارد

مدارک و مستندات و رای صادر شده نیاز به بررسی دارد.

صدور قرار شکلی مانع طرح مجدد دعوا نیست بلکه با بر طرف کردن ایرادات و نواقص می توانید مجدد دادخواست بدهید.

با سلام و احترام
بدلیل ایراداتی که در پرونده بوده دادگاه از رسیدگی ماهوی خودداری و مبادرت به صدور قرار شکلی نموده است لذا با اعتراض نسبت به پیگیری شکایت خود و رفع ایرادات موجود اقدام فرمایید.

با درود..
در اینخصوص چنانچه در خصوص دعوی مربوطه، به اسـتناد ایرادات شکلی قرار رد صادر گردیده، امکان اعتراض به قرار صادره وجود داشـته و حتی در صورت ضـرورت می توانیـد شـکواییه مذکور را مجــددا طـرح نمایید..

با درود می‌توان به آن اعتراض کرد مستند و مستدل