چرا ابلاغیه مربوط به حکم دادگاه زودتر از ابلاغیه مربوط به بازپرسی اومده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۳ #71911954

سلام
شوهرم یه شاکی داشت که بعد از یک سالی که به بازپرسی رفتن و اومدن حدود ۲۰ روز پیش پیام اومد که پرونده به شعبه کیفری دو ارجاع شده و بعد هم در یک ابلاغیه یک داد نامه به تاریخ برج ۷ از همون کیفری دو ارسال شد برامون که نظر دادیار و بازپرس چون با هم متفاوت بوده قاضی نظر بازپرس رو قبول کرده و در واقع اتهام رو رد کرده بودن و نوشته بود رای قطعی است. اما دیروز باز یه ابلاغیه اومد که مال بازپرسی بود و تاریخش مال برج ۶ بود یعنی مال قبل تاریخ اون دادنامه بود و نوشته بود که همه اتهام ها رد شده به جز یه مورد آسیب غیر عمدی و حق اعتراض هم تا ده روز داده بود. چرا دادنامه بازپرسی بعد از دادنامه دادگاه برامون ارسال شده و آیا برای شاکی هم الان تازه ارسال شده و روی حکم میتونه اعتراض بذاره؟ یا اون حکم که از کیفری دو اومده و نوشته قطعیه ارجحیت داره و شاکی دیگه نمیتونه اعتراضی کنه؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود روند طی ‌‌ شده قانونی و طبیعی است.

سلام
طبق توضیحات شما رای صادرشده در جهت حل اختلاف برای رسیدگی بوده است نه حکم محکومیت نهایی راجع به جرم.

بازپرسی قرار صادر کرده و این قرار مورد اختلاف بازپرس و دادیار پرونده بوده لذا برای حل اختلاف دادگاه تصمیم و ابلاغ نموده است لذا مشکلی نیست

این اتفاق روندی است معمول و طبیعی
از لحاظ قانونی بلا اشکال است

با سلام..
ابلاغیه ارسالی به شما مربوط به قرار صادره از دادگاه کیفری راجع به حل اختلاف بین بازپرس و دادیار بوده، نه حکم صادره از دادگاه کیفری..
و طبیعتا قرار صادره پس از اتحاذ تصنیم دادگاه کیفری بطور صحیح صادر گردیده است..
موفق باشید..

رای صادره در جهت حل اختلاف برای رسیدگی بوده نه حکم محکومیت راجع به جرم

"با سلام"
در خصوص اختلاف بوجو امده بین دادیار و بازپرس نظریه اصلاحی از کیفری ۲ آمده و ابلاغ مربوط به آن است