آیا عمو می تواند ولی طفل باشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱,۲۴۳ #71910440

در صورتی که پدر و جد پدری طفل در قید حیات نباشند، آیا عموها ولی قهری طفل به حساب می آیند؟
از نزدیکان صغیر فقط مادر برادر و عموها و مادر بزرگ پدری در قید حیات هستند. حال ولایت صغیر و هم چنین حضانت وی با چه کسی است؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام برابر قانون ولایت قهری تنها با پدر و جد پدری است و در صورت نبود آنها این ولایت قابل توسعه نیست و در شرایط خاص نصب قیم می کنند

با سلام،حضانت طفل با مادر است و ولایت مختص پدر و جدی پدری است و بس

درود
خیر ولایت قهری تنها مختص پدر و جد پدری است و در فرض سوال حضانت کاملا با مادر طفل است.

خیر عمونمی تواند تازمانی که مادرزنده است

حتب با فرض وجود پدربزرگ پدری هرچند ولی قهری محسوب میشد اما براساس قانون خانواده مادر حق حضانت داشت . در مانحن فیه عمو نمیتواند ولایت یا حق حضانت داشته باشد

با سلام و احترام ؛ ولی قهری پدر و جد پدری می باشد در صورت فوت آنها حضانت با مادر بوده که در خصوص قیمومیت نیز در اولویت قرار دارد. و عمو ولی قهری تلقی نخواهد شد مگر آنکه شرایط یا اوضاع مادر خاص باشد و اداره سرپرستی قیمومیت عمو را تائید کند .

خیز ولی قهری متعلق به پدر و جد پدری است