میخوام ببینم اگه اون شخص بیاد بهونه بیاره میتونه پول منو نده؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۶۲ #71903622

سلام من ۷ ماهه پیش تصادف بدی داشتم و ماشینم به کل نابود شد
طرف مقابل مقصر بود
خرج ماشین ۵۰ ملیون شد و بیمه طرف مقصر ۳۰ ملیون به من داد چون سقف تعهدادش ۳۰ ملیون بود

و ۲۰ ملیون دیگه رو باید طرف مقصر از خودش میداد که نداد و گفت برو شکایت کن
منم رفتم کارشناس گرفتم و درصد تصادف و همون ۵۰ تومن زد

الان بعد این همه مدت دو ماه دیگ دادگاه ما هستش

مشاوره حقوقی تصادفات
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

سلام.محکوم به پرداخت و توقیف اموال و در صورت مال نداشتن منجر به حکم جلب خواهد شد.....

با درود بدوا اظهار نامه بفرستید

سلام وقت بخیر
جهت مطالبه وجه در ابتدا اظهارنامه ای با توجه به نظریه کارشناس برای ایشان ارسال نمایید و پس از آن اقدام به طرح دادخواست نمایید.

با سلام.نمیتواند ندهد.

در صورر محکومیت به موجب حکم دادگاه ملزم به پرداخت هستند و در مرحله اجرای حکم می توانید اموال ایشان را توقیق کنید

محکوم به پرداخت و توقیف اموال و در صورت مال نداشتن منجر به حکم جلب و در نهایت ممکن است اعسار ایشان ثابت و خسارات را اقساطی پرداخت نماید.