هنوز هم برای مهریه کسی به زندان میرود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۹ #71897745

سلام میخواستم بدونم طبق اخرین قانون که اخیرا رایج شده درباره مهریه اگر مهریه بالا ۱۱۰ سکه باشد پرداخت ان برای مرد به چه صورت خواهد بود؟ و اگر ۱۱۰ سکه یا کمتر بود چه طور؟ تفاوتی میکند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ قانونی اخیر تصویب نشده وجلب همچنان وجودداردوبه لحاظ شرایط کرونایی اغماض میکنندضمنا در صورتی که بتوانید۱۱۰سکه رو یکجا پرداخت نماییدبرا بقیه م۳محکومیتهای مالی اعمال نمی شود

تا ۱۱۰ سکه ضمانت اجرای کیفری دارد، در صورت پذیرش درخواست اعسار از سوی دادگاه، مجازات حبس منتفی است

با سلام پرداخت مهریه تا میزان ۱۱۰سکه دارای ضمان اجرا و حبس در صورت عدم پرداخت است بیشتر از این میزان هم بستگی به وضعیت زوج مالی زوج دارد که در صورت حکم اعسار مهریه به صورت اقساطی باید پرداخت شود در صورت عدم پرداخت اقساط حکم جلب صادر میشود

با سلام و احترام
تا ۱۱۰ عدد ضمانت اجرا دارد و مازاد منوط به ملائت مالی زوج است
پیشنهاد می شود اعسار دهید

درود بر شما، در مهریه تا میزان ۱۱۰ سکه ضمانت اجرایی وجود دارد، لذا چنانچه اعسار خود را اثبات کنید، زندان منتفی‌ست.

در کل ،اگر زوج متمکن باشد ،کل مهریه از وی قابل مطالبه است. در صورتی هم که زوج معسر باشد و توانایی پرداخت یکجای مهریه را نداشته باشد، پرداخت مهریه تقسیط می شود

بله تا ۱۱۰ سکه ضمانت اجرایی دارد لاکن در صورت درخواست اعسار با پذیرش اعسار از سوی دادگاه زندان منتفی خواهد بود