آیا میشود برای نفر چهارم که دو سال تعلیق شده یک سال دیگر را خریداری یا تبدیل نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۸ #71894954

با سلام
دادگاه بدوی برای چهار نفر به اتهام تخریب دیوار هر نفر ۳ سال حبس در نظر گرفت و ما اعتراض کردیم و در تجدید نظر حبس ۲ نفر تعلیق یک نفر تقلیل به ۱ سال و نفر چهارم ابقا شد ما همزمان برای اثبات مالکیت ملکی که دیوار در آن واقع شده بود اقدام کردیم و دادگا ه به نفع ما رای داد و اثبات شد که مالکیت با ما است ما با این رای در دیوان عالی کشور درخواست اعاده دادرسی کرده و درخواست ما پذیرفته شد و دوباره ما را به شعبه هم عرض فرستادند دادگاه هم عرض برای نفر سوم که یکسال حبس بود را به ۲ سال افزایش داده و تعلیق کردند و برای نفر چهارم که سه سال ابقا شده بود دو سال را معلق نمودند
سوال ۱
اگر چنین چیزی امکان دارد به کجا باید مراجعه نمود
از راهنمایی شما سپاسگذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت مشاوره تماس حاصل فرمایید

ماده ۴۸۲ قانون آیین دادرسی کیفری:
نسبت به حکمی که پس از اعاده دادرسی صادر می‌شود، دیگر اعاده دادرسی از همان جهت پذیرفته نمی‌شود. مگر این‌که اعاده دادرسی از مصادیق ماده (۴۷۷) بوده و مغایرت رای صادره با مسلمات فقهی به جهات دیگری غیر از جهت قبلی باشد و یا رای جدید مجددا همانند رای قبلی مغایر با مسلمات فقهی صادر شده باشد.

به استناد ماده ۴۸۲ امکان مجدد اعاده دادرسی با همین دلیل وجود ندارد.
مگر اینکه از روش اعاده دادرسی ماده۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری استفاده کنید.

خیر امکان تبدیل مجازات در حال حاضر وجود ندارد مگر پس از ایجاد جهات جدید