با عنوان خیانت در امانت از من شکایت شده، آیا من جرمی مرتکب شده ام؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #71886726

سلام ببخشید که مزاحم شدم
یک سوال از خدمتتون داشتم من با کسی در یک مغازه شریک بودم و تصمیم گرفتیم که از هم جدا بشیم اما بعد از یک سال پول بنده رو نداده ولی همسر ایشون اومده پول ایشون رو تو ۵ چک بمن دادن و به صورت شفاهی بمن گفتن تو این یکسال که پول من پیششون بوده پول سودشو بمن دادن، یکی از چک ها که مبلغ ده میلیون بوده این ها اومدن به دلایلی پول نقدی بمن دادن و چک تو دست من بوده و اونا هم یادشون رفت از من بگیرن حقیقتش بعد یک ماه اومدن سراغ چک شو من بهشون گفتم چک نمیدم تا تکلیف سود پولم مشخص بشه ولی اونا زدن زیر حرف شون که ما شما هیچ سودی نکردین و تقریبا یه یک ماهی باهم بحث کردیم آخرش گفتم ارزش نداره و من چک بهشون پس دادم و گفتم حلال و حرامش با خودشون اما با این که اونا چک از من گرفتن ولی به به علت خیانت در امانت چک از من شکایت کردن و من باید برم دادگاه جواب بدم.
آیا من الان جرمی مرتکب شدم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما با اثبات اینکه چک را به ایشان تحویل داده اید از اتهام تبرئه می شوید

با سلام ؛
وجود اصل چک در ید شما نشاندهنده طلب شما از صادر کننده است و وقتی شما وجه چک را نقدا دریافت میکنید باید اصل چک را به طرف برگردانید و دیر دادن اصل آن با این تفاسیر مصداق خیانت در امانت نیست .