آیا ورثه اون در آینده میتونن ادعا کنن که پدر ما مریض بوده و معامله باطله؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۰ #71884392

با عرض سلام
بنده میخوام از پدر خانومم یک ملک بخرم
پدر خانومم ۸۲ سالشه و هفت ماه پیش سکته مغزی زده و بیسواده ولی هوش وحواسش سر جاشه و علائم سکته از بین رفته اگر من با ایشون قولنامه بنویسم آیا درسته ؟آیا ورثه اون در آینده میتونن ادعا کنن که پدر ما مریض بوده و معامله باطله ؟آیا لازمه ورثه پای قولنامه رو امضا کنن ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، اگر معامله شرایط اساسی مطابق با ماده ۱۹۰ قانون مدنی باشد ، بلا مانع است.

در صورتیکه دارای سلامت صحت عقلی هستند بلامانع است.

با سلام وفق فرمایش شما ایشان از سلامت عقل برخوردار هستند پس مشکلی وجود ندارد و اگر ۲ نفر از ورثه به عنوان شاهد ذیل آنزا امضا نمایند بهتر است

با سلام چنانچه ایشان از سلامت عقل برخوردار باشند مشکلی وجود ندارد

باسلام
در صورتی که سلامت عقلی دارند مشکلی ندارد اما بهتر است وراث ایشون به عنوان شاهد قولنامه را امضا کنند

بادرودوسلام چنانچه سلامت عقلی دارند فاقد مشکل می باشد.

با سلام
درصورتیکه سلامت عقلی دارند مشکلی نیست ولی در حال حاضر که ایشون هستند و سلامت عقلی دارند تمام مراحل را قانونی انجام دهید و با مشورت وکیل پیش ببرید تا در آینده دچار مشکل نشوید