رفع مزاحمت در پارکینگ اختصاصی به چه صورت انجام شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۳۹۱ #71864337

سلام.
در آپارتمان ما که ۲۳ واحد است فقط ۹ پارکینگ اختصاصی در نقشه تفکیکی ثبت شده و یکی از پارکینگها با عنوان پارکینگ اختصاصی در سند من ثبت شده. اما چند واحد بدون پارکینگ، در قسمت حیاط ساختمان اقدام به ساخت سایه بان نموده و همچنین بعضی از همسایه ها در مسیر تردد و حتی گاهی در محل پارکینگ های اختصاصی پارک می نمایند. پس از پیگیری های زیاد و مشاجره با همسایگان متوجه شدیم که در اوایل ساخت ساختمان، مالکین اولیه که پارکینگ اختصاصی داشته اند طی اقرار نامه هایی جداگانه اجازه پارک به سایر همسایگان داده اند و اعلام کرده اند که پارکینگ ها مشاع می باشند و حق همه همسایه ها می باشد. اما اداره ثبت این توافق را قبول نکرده و ۹ واحد این ساختمان در سندشان پارکینگ اختصاصی ثبت شده است. و بعد از آن چند دست فروخته شده است.
مشکل الان خیلی جدی شده است و به دلیل اینکه هر کس در جای مشخصی پارک نمی کند و از طرفی مشخص نیست که خودروهای پارک شده متعلق به همسایگان هستند یا خیر. گاهی هم همسایگان خودروهای مهمانان را هم وارد ساختمان می کنند. در کل وضعیت پارکینگ به شدت بی نظم شده و گاهی خودروها ممکن است آسیب وارد شود ولی چون جای مشخصی نیست خودروی آسیب رسان هم مشخص نمی شود. حتی گاهی خودروها مسیر ورودی را مسدود می کنند و مشخص نیست خودرو متعلق به چه کسی است. با ۱۱۰ هم تماس گرفتم اعلام کردند که ما داخل پارکینگ نمی توانیم اقدامی کنیم.
می خواستم ببینم با این وضعیت چگونه باید مساله را حل کنم. از چه طریق باید شکایت و رسیدگی شود؟
ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست رفع مزاحمت علیه متصرفین دهید منتها قبل از ان دادخواست تامین دلیل کنید تا مشخص شو متصرفین چه کسانی اند .اجازه مالکین قبلی موثر نیست

با طرح شکایت ایجاد مزاحمت بر علیه همسایگانی که بدون داشتن پارکینگ اقدام به پارک خودرو در مشاعات می کنند می توانید احقاق حق نمائید .