ایا دادن سفته با چنین شرایطی کار درستی است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۳۰ #71858617

سلام
برای کار در شرکتی درخواست دارم و موافقت شد ، برای ارائه مدارک که مراجعه کردم از من ۵۰ میلیون سفته امضا شده بدون نوشتن در وجه چه کسی است ، درخواست کردند و گفتند فعلا یک هفته آزمایشی کار کنید بعد یک هفته شماره قراداد کاری شما در سفته نوشته می شود

مشاوره حقوقی سفته
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درقراردادشماره سفته و جهت اصدار حتما بیان و تصریح شود.

سلام حتما گپی بگیرید

سعی کنید در قرار داد اینکه این سفته را بابت چه کاری به طرف مقابل پرداخت نموده اید قید شود ضمانت ،حسن انجام کار ،وکالت ،ویاموارد مورد نظر را قید و کپی از سفته موجود تهیه و نگه داری کنید تاازسو استفاده های احتمالی خدا نکرده جلوگیری به عمل اید

اگرگفته اند فعلن یهفته آزمایشی...شماهم حتماااادرصورت دادن سفته،حتی قبل از استخدام قطعی این مواردرارعایت کنید تادرآینده به مشکل برنخورید: ۱) شماره سفته ها را در قرارداد ذکر کنید.
۲) در سفته ها به بابت حسن انجام کار اشاره کنید.( جهت ضمانت)
۳) یک نسخه از قرارداد و کپی از سفته هارانزد خود داشته باشید.

باتوجه به اینکه دروضعیت گفته شده هدف از اخذ سفته جهت حسن انجام کار هست باید حتما رسید بابت سفته ها بگیریدکه قید شده باشه سفته جهت حسن انجام کار

با سلام
باید در این خصوص دقت لازم را داشته باشید.سفته فقط جهت حسن انجام کار می باش,که باید هم در قرار داد و هم در سفته قید شود.

باسلام میتوانید تصویر سفته ها را نزد خودتان داشته باشید تا قرارداد تنظیم و در قرارداد ذکرنمایید.