الزام به سند چطور است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۷ #71827261

وقت بخیر، منزل مسکونی که در آن ساکن هستیم دارای سند نیست و سال ۹۸ اقدام به دریافت سند از اداری ثبت کردیم ولی به دلیل اینکه چند دست قبل ملک به صورت وکالتی خرید و فروش شده و وکالت دهنده و وکلات گیرنده فوت کرده اند رای منفی صادر شده .
و راهنمایی کردند که باید از طریق شکایت الزام به سند اقدام کنم.
و همه فروشنده ها و خریداران فوت کرده اند.
ممنون میشم راهنمای بفرمایید از کجا و به چه شکلی باید شروع کنم.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام می بایست به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و با داشتن مدارک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید همچنین میتوانید از طریق سایت تقاضای وکیل نمایید و تمام کارهای شما توسط وکیل انجام شود

باسلام واحترام میبایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث یدهای قبلی مطرح نمایید

با سلام
چنانچه هیچکس از خریداران وفروشنده های ماقبل در حیات نیستند اجبارا باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث تمامی افرادی که خرید وفروش توسط آنها انجام گرفته را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

باسلام.فروشندگان و خریداران آیادی قبلی تا مالک اصلی سند رسمی،هرکس در قیدحیات هست باید اسم خودش و کسی یاکسانی که فوت شده اند؛باید وراث اونا در دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی قید و ازطریق دفتر خدمات قضائی به دادگاه محل ملک ارسال شود.

باسلام شمابایستی اول اطمینان پیدانماییدکه سندملک به اسم چه کسی می باشدوبعدبه دفاترالکترونیک خدمات قضایی مراجعه ودادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت یدفروشندویدهای ماقبل آن وکسی که سندبه اسمش هست مطرح نمایید

درود
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث مطرح نمایید

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت وراث کلیه افرادی که خرید وفروش انجام دادن دهید.