آیا بنده صرفا به علت اطلاع رسانی به مدیر،مبنی بر اینکه مرد غریبه ای رفت و آمد شبانه دارد،مرتکب جرمی شده ام؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۶ #71825779

بنده به عنوان نماینده بلوک رفت و آمد مرد مشکوکی به منزل زن بیوه ساکن در بلوک را به مدیر گزارش دادم و البته گفتم حتما محرم و صیغه هستند و گفتم کاری به ما ندارد ولی به او مخفیانه تذکر دهید، ولی مدیر به آن خانم همه چیز را به نام من گفته و خانم هم می گوید شکایت می کنم. آیا بنده جرمی مرتکب شده ام؟ و آبرو هم که نبردم چون مخفیانه به مدیر گفته ام.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
خانم با وجود شهود تحت عنوان تهمت می توانند از شما شکایت نمایند .