زوج فاکتور طلا ها رو داره میتونه پس بگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۳ #71822238

من چند ماهه با شوهرم زندگی نمیکنم طلاها با خود من هستن و فاکتور ها با شوهرم - من میتونم برم طلا ها رو تعویض کنم و فاکتور جدید بگیرم باز هم میتونه پس بگیره؟ به تاریخ الان بزنم یا تاریخ قدیم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر شوهر شما بتواند اثبات کند طلاها در دست شماست با استناد به فاکتور ها می تواند درخواست استرداد طلاجات مطرح کند

بله قابل استرداد است.

سلام
با فروش یا معاوضه طلاها، همسرتان دیگر قادر به پس گرفتن آن نخواهد بود.

با سلام
چون فاکتور طلاها به نام همسرتان هست میتواند دادخواست استرداد مطرح کند
البته ایشان باید اثبات کند که طلاها نزد شماست.

اولا که کار شما عنوان مجرمانه خواهد داشت ثانیا طبق فاکتور ها مالک ,همسر شما می باشد و در حالت خوش بینانه طلا ها در ید شما به صورت امانت است و شما نمی توانید تصاحب نمایید.

با سلام .نیاز به این کار نیست مستند به ماده ۸۰۳ قانون مدنی . با فروش طلاجات در واقع عین موهوبه از دست شما خارج شده ولذا قابلیت استرداد منتفی خواهد شد .چون این طلاجات به عنوان هبه محسوب خواهند شد .