کلاهبرداری بابت گرفتن اقامت ترکیه از من شده، چگونه پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۹ #71804585

با سلام و عرض ادب
اقدام برای گرفتن اقامت ترکیه از شرکت مسافربری معتبری
که از من ۲۸ ملیون تومان جهت گرفتن اقامت یک ساله ترکیه درخواست کردن
وبعد از نوشتن قرارداد من یه چک به مبلغ ۷ ملیون در وجه مدیر عامل شرکت نوشتم که فرداش پاس شد
و دوره نیم ملیون درهم به حساب آقای مدیرعامل ریختم که جما ۹.۵ ملیون شد
ومن راهی ترکیه جهت وقت پلیس اونجا شدم
وقتی به ترکیه رسیدم خبری از هیچی نبود و تلفنشونو جواب ندادن
و مجبور شدم برگردم ایران
و رفتم سراغ اون شرکت و پیداشون کردم
وقرار شد یه رضایت نامه بدم که هیج شکایت کیفری و حقوقی ندارم و قرار با مدیر و مدیرعامل گذاشتم و رضایت نامه رو امضا و کردم در ذهن من باقیمانده پول و که قرار بود بهشون یه چک سفید امضا و یک چک چهارده و نیم براشون نوشته بودم بازم در وجه مدیر عامل
وقرار شد چکامو با پولم بگیرم رضایت نامه رو امضا کنم
من چکاند گرفتم و پول و قرار شد بعد از رضایت نامه محضری که امضا کردم بگیرم
بله همه کارا رو انجام دادیم و وقتی تو راه محضر بودیم که وقتشان جوری تنظیم کرده بودن که وقت اداری محضر تموم شده بود
وچکامو تنها گرفتم (چک سفید امضا ۲۵۰ ملیون نوشته بودن)
گذشت گذشت وعده پشت وعده که ما پولتو نمی خوریم می ریزیم به حساب سه ماه گذشته تا این که جناب مدیرعامل به من زنگ میزنه مدیر رفته زندان شاکی داشته
و شما بیا به من وکالت بده تا از دست مدیر شکایت کنم پولتو پس بگیریم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای طرح شکایت شاکی باید به دادسرایی مراجعه کنید که جرم در حوزه آن رخ داده است،

بعد از این که شکایت را مطرح کردید، مرحله تحقیقات مقدماتی شروع می‌شود و دادسرا به کمک ضابطان دادگستری به تحقیق در مورد جرم و تعقیب متهم می‌پردازد. اگر دلایل شما کافی بود متهم به طریق قانونی احضار یا دستگیر می‌شود و در اولین فرصت و قبل از اتمام ۲۴ ساعت از زمان دستگیری باید صریحا و به روشنی دلایل توجه اتهام به او تفهیم شود. توجه داشته باشید که سرنوشت شکایت شما هنوز معلوم نیست. پرونده ابتدا در دادسرا بررسی خواهد شد و حتی اگر منتهی به کیفرخواست شود باز هم این دادگاه است که باید در مورد واقع شدن یا نشدن جرم نظر بدهد.