من کجا باید برم از این آقا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۹ #71792783

سلام
ببخشید پدر من دو سال پیش یه واحد اپارتمان در حال ساخت برای من خرید
بعد من فقط قولنامه و وکالت نامه دارم
چون خونه تکمیل نبود سند نداشت
حالا ما متوجه شدیم که این واحد ها کلاهبرداری شدن
یعنی ۹۰ واحد به ۱۰۵ نفر فروخته شده و خونه نصف کاره مونده یعنی اسانسوراش به خاطر این کلاهبرداری ها هنوز نصب نشده
حالا آقایی که ما ازش خونه رو خریدیم ادعا میکنه واحدهای من کلاهبرداری نشده برای شریکم کلاهبرداری شده
اما هیچ کاری نمیکنه که این مشکل حل بشه من احساس میکنم خودشم کلاهبرداره
ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای این امر میتوانید فروشنده را ملزم به تحویل مبیع نمایید و طبق مبایعه نامه تنظیمی ایشان ملزم به ایفای تعهدات خویش خواهد بود و از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت ثبت دادخواست خود اقدام کنید .

سلام ، بهتره زودتر خودتون رو از این ماجرا نجات بدین حتی با واحد ناقص ، واسه طرح شکایت همیشه وقت هست اما اگه واقعا کل واحدها مشمول کلاهبرداری باشد دیگه کسی نمیتونه واحدی رو مستقلا تحویل بگیره الا دادگاه تکلیف همه رو مشخص کنه

سلام
دعوی الزام به ایفای تعهد را با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

در چنین مواردی اصالت و صحت بیع مربوط به معامله ای است که زودتر واقع شده و مقدم بر بیع دیگر باشد . شما میتوانید با طرح دعوی الزام به ایفای تعهد اقدام قانونی خود برای تعیین تکلیف را آغاز کنید .

سلام چنانچه آپارتمان درتصرف شما قرار دارد ضمن سکونت در واحد مذگور / درصورت بروز مشگل از فروشنده به شما و اولین فرد که سند مالکیت به اسم وی می باشد شکایت کنید