متهم می تواند علیه ما به دروغ چنین شکایتی را مطرح کند و از بعضی از افراد امضا بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #71782821

با سلام و احترام
چند ماه پیش ما از همسایه طبقه دوم که حق پارکینگ ندارد و در پارکینگ ما یا حیاط مشاعی پارک می کند و به دلیل اینکه بار آخر با تذکر ما فحاشی نموده شکایت کردیم. شکایت با ۴ جرم توهین، افترا، ممانعت از حق و مزاحمت انجام شد. بعد از تحقیق دو جرم مزاحمت ملکی و ممانعت از حق ایشان محرز شد ولی فحاشی چون شاهدان از اعضای خانواده بودند ادله کافی نبود و آن قسمت در واقع قابل پیگیری برای ما نیست. لازم به ذکر است که پدر متهم ۳۰ سال قاضی بوده و در حال حاضر وکیل است. چندین روز است که دو نفر نماینده به منزل ما میفرستند برای گرفتن رضایت به طور کتبی قبل از تشکیل دادگاه و صدور رای. پدر من گفتند ما رضایت خود را در دادگاه اعلام می کنیم اما ایشان می خواهند قبل از دادگاه از ما رضایت بگیرند به طوریکه این اواخر از راه تهدید وارد شده اند و یک برگه آوردند که اگر رضایت ندهید ما از شما شکایت می کنیم و ۸ جرم از فحاشی، تهمت، افترا گرفته تا توهین به رهبری را به ما نسبت داده اند و از ده نفر امضا گرفته اند البته باید بگویم که همسایه طبقه ۴ چون در مشاعات وسیله می گذارد و ما به ایشان هم تذکر داده ایم علیه ما شهادت داده ولی در مدارک ارائه شده وضعیت مشاعات را نشان داده ایم و مشخص است که ایشان هم در مشاعات وسیله می گذارد و راه پله طبقه ۴ مثل سمساری شده است ولی شکایت ما علیه طبقه ۲ است. حال سوال من این است متهم می تواند علیه ما به دروغ چنین شکایتی را مطرح کند و از بعضی از افراد امضا بگیرد؟ آیا من می توانم با توجه به اینکه ما را تهدید کرده شکایت کنم؟ با توجه به اینکه مدرکی ندارم

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وی می خواهد با این تهدید شما را بترساند صرف ادعا و جمع آوری امضا برای محکوم نمودن شما کافی نیست و این موضوع باید ثابت شود

هر شخصی با دلیل یا بی دلیل طرح شکایت می کند ، همسایه شما اگر دلیل داشته باشد در صورت شکایت ، مثبت ادعای اوست ، اینکه هر کسی قاضی و X,Y باشه نباید از او ترسید و برابر مقررات باید اقدام کنید اعلام رضایت حق شما است و می توانید آنرا اعلام نکنید .