شکایت از شرکا شرکت در صورتی که مدت شرکت به اتمام رسیده است به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۰۹ #71752

با سلام

پدرم که ۴ سال فوت کرده.. یه زمین از شهرداری اجاره کرده ۹۹ ساله برای مجتمع تفریحی و و یه شرکت راه اندازی کردن و دو شریک رو گذاشتن سهم ما در شرکت ۴۰درصد و ان دو شریک ۶۰ درصد

زمین و شرکت و مدیر عامل شرکت پدرم هستش اونها فقط شریک و سرمایه گذار

الان شرکت وقتش تموم شده

بعد از فوت پدرم مارو انداختن بیرون و خودشون اونجا هستن و هیچگونه سهمی در این چهار سال به ما ندادن

ما میتونیم آنها را از شراکت حذف کنیم

چجور می‌شود شکایت کرد...

مشاوره حقوقی تغییر اعضای شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اتمام مهلت در شرکت آن شرکت منحل می شود . مگر شرکا رضایت دهند شما به عنوان وارث پدر شریک در شرکت محسوب می شوید. شما می توانید بر علیه شرکا دیگر شکایت کنید .برای این امر با وکیل متخصص تماس حاصل کنید.

موید باشید