آیا من میتونم از خانواده اش به خاطر دخالت های نابه جا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۱ #71749427

سلام خانوم من رفته با اینکه ما نامزد بودیم و گفته میخواد مهریه اش رو بگیره بدون اینکه هیچ مشکلی بین ما وجود داشته باشه .....و من چیزی به نام ام نیست و مهریه ۱۱۴ است باتوجه به اینکه ما نامزد بودیم و ایشون باکره است...مهریه چطوری میشه ...

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه در قانون برای مجازات پدر و مادر به جهت دخالت در زندگی فرزندان چیزی نداریم لذا این زوجین هستند که بایستی عاقلانه برای زندگی خود تصمیم بگیرند.
حال اگر زوجه اقدام به مطالبه مهریه اش نماید به دلیل باکره بودن نصف مهریه به ایشان تعلق خواهد گرفت و شما تا یک ماه بعد از درخواست مطالبه مهریه توسط زوجه بایستی اقدام به دادخواست اعسار دهید تا دادگاه شما را معسر و پرداخت مهریه بصورت اقساطی انجام گیرد .

با سلام
مخاطب گرامی؛ مالکیت زوجه بر تمام مهر، همزمان با انعقاد عقد نکاح، محقق می شود. اما توجه نمایید که حق مالکیت زن بر مهریه قبل از نزدیکی، نسبت به نصف آن مستقر است. بدین معنا که به محض انعقاد نکاح زن مالک تمام مهر می شود و حق همه گونه تصرفات را در مهریه دارد، هرچند که نزدیکی واقع نشده باشد و در این فرض اگر زن تمام مهریه را اخذ نموده باشد در صورت تحقق طلاق قبل از نزدیکی مرد می تواند زن را به استرداد نصف مهریه مکلف نماید.