میخواهم زنم را طلاق بدهم، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #71748309

سلام
۵ سال است که ازدواج کرده ام و یک دختر ۳ ساله دارم و ۱۴ سکه مهریه زنم می باشد در این مدت با هم زندگی کرده ایم و همه مخارج ایشان را پرداخت کرده ام اکنون تصمیم گرفته ام طلاقش بدهم و حضانت دخترم را هم بگیرم
راهش چیست و چه مخارجی را باید متحمل بشوم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای طلاق همسر باید به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی محل سکونت خود مراجعه و آنها شما را به مشاور معرفی و پس از اخذ نظر مشاور دادخواست لازم را برای شما تنظیم و به دادگاه خانواده ارسال می نمایند هزینه دعوی طلاق ناچیز است و شما باید مهر همسر خود را بپردازید و حضانت دختر تا پایان سن هفت سالگی با مادر می باشد مگر اینکه با توافق شما آن را بگیرید

با سلام
اگر قرار باشد توافقی طلاق بگیرید تا تسریع در رسیدگی شود و اینکه اگر همسرتان اگر مطالبه مهریه نمایند بایستی یکجا در صورت داشتن تمکن مالی و یا بصورت اقساطی در صورت عدم تمکن مالی با دادخواست اعسار از طریق ارایه به دادگاه خواهد بود .
بهتر است در صورت توافق اقدام به تقدیم دادخواست عدم انکان سازش به دادگاه اقدامات را شروع نمایید.

اگر پیرامون طلاق توافق داشته باشید باید از طریق ثبت نام در سایت تصمیم ، وقت مشاوره گرفته و پس از اخذ گواهی مراکز مشاوره ، به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست خود را ثبت و امضاء نمایید . در مورد مخارج مشاوره و هزینه های دادرسی و .... بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان باید در نظر بگیرید .