در صورتی که طلاقی بین زوجین صورت نگرفته باشد حضانت فرزند با کدام یک از والدین می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۷ #71744678

سلام به کارشناسان عزیز.
سوالی که ذهن من درگیر کرده.آیا واژه حضانت مربوط به زمانی است که طلاق مطرح باشه؟متاسفانه برادر من،با همسر خودش به مشکل خورده.و ایشون بدون اجازه به خانه مادرشون رفتن.و حتی بدون اجازه مدرسه بچه اش تغییر دادن.و چون دختر هنوز به سن ۹ سالگی نرسیده در اختیار پدر هست ولی بنابر مصلحت کودک خودش این حق تا الان نگرفته.ولی سوال اساسی من این هست.همسر ایشون نه درخواست طلاق داده و نه برادر من درخواست طلاق داده.ایشون فقط درخواست مهریه دادن که برادر من قبول کردن که پرداخت کنند.و برای نبودن توی خونه ،دادگاه عدم تمکین صادر کردند.الان میخوام بدونم وقتی هیچ کدوم از طرفین درخواست طلاق ندادن،مگه به عنوان زوجین حساب نمیشن؟مگه نباید دختر پیش پدر بمونه؟ برادر من میخواد دختر ببر خونه اشون و اگه همسرشون هم خواستن برگرد خونشون و دخترش ببیند.آیا این کار مشکل داره؟ایا وقتی طرفین طلاق درخواست ندادن میتونن کودک با خودشون ببرن و بگن حضانت دست ماست؟ببخشید پر حرفی کردم.ولی واقعا سوال بوده برام.چطور میشود کسی درخواست طلاق نداده و بچه رو ببرد خون مادربزرگشون بگوید حضانت با من می باشد؟
ممنون میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بدلیل اینکه سوال شما بسیار طولانی و مبهم است بهتر است جهت مشاوره تلفنی تماس بگیرید .