آیا در آینده او میتواند از این مدارک سوءاستفاده کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۷ #71710394

سلام. من اسکن شده مدارک ( شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه، کارت بانکی ) خود را برای جهت ثبت‌نام خودرو برای شخصی ارسال کردم. در چه زمینه هایی امکان سوءاستفاده و انجام جرم با مدارک اسکن شده وجود دارد؟ و اینکه آیا راهی برای پیشگیری از سوءاستفاده وجود دارد؟
سپاس از مشاورین گرامی سایت

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام وقتی شما به شخصی اعتماد نموده ومدارک خویشدراختیارش قرارداده اید امکان جعل وسوء استفاد از مدارکتان وجود داردوجهت جلوگیری از آن می توانید استردادآنها بخواهید واگر مدارک تحویل ندادند دادخواست استرداد اسناد ومدارک خودتان درمراجع قضایی مطرح نمایید.

با سلام
در صورتی که به او اطمینان نداشتید یا شک داشتید، نباید مدارک را می فرستادید. اما در حال حاضر تا زمانی که تخلفی صورت نگرفته نمی توان اقدام نمود.
استنادات ارسال مدارک از طریق فضای مجازی را نگهداری نمایید تا شاید در روز مبادا برای اثبات به کار آید....

با سلام

امکان سوءاستفاده از مدارک شما وجود دارد ، ولی اینکه راهی برای پیشگیری از وقوع جرم را پیدا کنید امکان ندارد و در هر صورت اگر از مدارک شما سوءاستفاده کرد می توانید بسته به مورد ( جرمی که اتفاق افتاده ) شکایتتان را در مورد این شخص مطرح کنید.
حتی بسیاری از موارد دیده شده که با کپی کارت ملی اشخاص ، مبادرت به تهیه سیم کارت بنام آنها می نمایند.

درودبرشما
بهرحال امکان سو استفاده هست وشمااگربه وی اطمینان نداشتید نباید مدارک را تحت اختیارایشان قرار می داید ولی نمی توان گفت چه جرمی می تواندانجام دهد.