با تبانی نوشتن دست من است، چه راهی دارم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۶۶ #71701511

سلام توروخدا هرکی میتونه کمکم کنه همسرم من و فرزندم رو هفت ساله ترک کرده در بدترین شرایط و دوران بارداری. بعد ۴ سال انتظار درخواست طلاق دادم رای گرفتم ولی در تجدید نظر همسرم گفت پشیمانم و بنده هم مهریه ام نبخشیدم رای رد شد بعدا که رای را دیدم نوشته شده به نفقه و اجرت المثل ادعایی ندارم و جهیزیه هم دستمه اینگونه شد که رد شد بنده هم خوشحال بودم که رد شد چون من هیچ وقت نگفتم جهیزیه دستمه چون جهیزیه دست بنده نیست همیشه هم تاکید کردم که جهیزیه دست من نیست چون واقعا اینطوره حالا که دوباره درخواست طلاق دادم درخواست استرداد جهیزیه دادم رد شده چون میگن در درخواست طلاق نوشته شده جهیزیه تصرف منه ولی من همچین حرفی نگفتم ننوشتم وکیل انجام داده همش دروغه من لیست سیاهه دارم استشهاد دارم که ۷ ساله من رو از منزل اخراج کرده خدایا خودت کمکم کن ان همه جهیزیه چه راهی دارین من چه کارکنم اعتراض بزنم چی کارکنم قبول کنن کلاه گذاشتن سرم من هیچ وقت نگفتم جهیزیه تحت تصرفه منه چون واقعا هم تحت تصرف من نیست حالا چیکارکنم مگه میشه به ناحق وسایلم از دستم بره اگه تحویل دادن کدوم مامور کدوم امضا کدوم لیستی هیچ مدرکی ندارن ولی با تبانی نوشتن دسته منه مشکل من فقط اینه چه راهی دارین از دستم میره؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود شما در دادگاه بگویید جهیزیه در تصرفتان نبوده ونیست وادعای همسرتان باید بوسیله خودش ثابت شود وشما نباید چیزی را ثابت کنید

مدعی باید ادعای خود را با دلیل اثبات کند.

سلام .مدعی بایستی ادعایش را با دلیل اثبات کند

با درود. مدعی باید ادعای خود را اثبات کند

صورت جلسات پرونده شما می بایست بررسی شود

سلام باز اثبات ادعا بر عهده مدعس است

بادسلام
مدعی باید ادعای خود را اثبات کند