ایا عدم تعادل جسمی زوج در راه رفتن عسرو حرجی برای طلاق است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۲ #71699382

سلام
زوجی به واسطه درمان سرطان بدخیم نخاع دوچار کندی در حرکت و عدم تعادل در راه رفتن شده ،بیماری سرطانش بهبود پیدا کرده و با وجود گذشت ۳ سال از درمان همچنان در راه رفتن دچار عدم تعادل است.
البته بدون کمک و عصا راه می رود و حتی اتومبیل رانی و دوچرخه سواری هم می کند و تنها مشکلش در راه رفتن است به گونه ای که لنگان لنگان و تلو تلو خوران راه می رود .
این موضوع می تواند عسر حرجی برای زوجه تلقی شود و طلاق بگیرد؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر از موارد عسرو حرج نیز نمی باشد

سلام
به نظر نمیرسد با این توضیحات بتوان گفت از مصادیق ایجاد عسر و حرج است .

خیر مورد ذکر شده به نظر نمیرسد عسرو حرجی برای زوجه ایجاد کند مگراینکه این کم توانی جسمی منجر به عدم اشتغال و در نهایت عدم تامین نفقه زوجه گردد

عرض سلام و احترام
با توجه به مواردی که فرمودید اثبات عسر و حرج بر مبنای این مشکل، امری بسیار بعید و تقریبا غیر ممکن است. تنها احتمال ضعیف آن در جایی است که این مشکل، منجر به عدم توان زوج، در تادیه نفقه زوجه گردد.

درصورتی که مشکلات جسمی سبب اختلال در زندگی خانوادگی شود میتواند با تشخیص قاضی رسیدگی کننده مصداق عسروحرج قرار گیرد.

با سلام
سوال تکراری هست به پاسخهای قبلی همکاران مراجعه بفرمایید
در ضمن شرایط جسمانی شما باید بررسی بشود نتیجه قابل پیش بینی نیست

با درود بستگی به تصمیم دادگاه دارد مطابق با آنچه در سوال آمده است بنظر از موارد عسر و حرج تلقی نمی‌شود