آیا نمی توان بی احتیاطی و مبالاتی را مطرح و به قرار صادر شده اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۵ #71690027

با سلام

پیرو سوالی که قبلا طرح شد مبنی بر اینکه چطور می توان از ساخت و ساز ملک در همسایگی، که موجب مزاحمت شده دعوای کیفری مطرح کرد( با توجه به اینکه ساخت و ساز همسایه سبب ورود آسیب به شیشه و ایزوگام ساختمان شاکی بوده)؛

با توجه به فرصت ده روزه برای اعتراض به قرار منع تعقیبی که با استناد به ماده ۲۶۵ ق.آ.د.ک در خصوص دعوای مذکور صادر شده و اینکه عدم وجود سوء نیت متهم در خصوص تخریب، مزاحمت ملکی و اخلال در نظم عمومی و فقدان دلیل کافی بر وقوع بزه برای فعل متهم منظور شده؛ که به نظر می رسد عنصر معنوی جرم زیر سوال رفته.

آیا نمی توان بی احتیاطی و مبالاتی را مطرح و به قرار صادر شده اعتراض کرد؟

اساسا بی احتیاطی و مبالاتی به عنوان تقصیر کیفری برای جرم تخریب و مزاحمت مطرح می شود یا فقط باید منجر به صدمه به تمامیت جسمانی انسان باشد تا به عنوان عنصر معنوی جرم، وقوع جرم را محرز کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر می رسد در پرونده شما شکایت کیفری و نتیجه گرفتن از این طریق منتفی است و شما نهایتا می توانید از طریق حقوقی پیگیر ضرر و زیان حاصله به خود باشید