یک نمونه تقسیم نامه برای انتقال ارث چگونه باید نوشته شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲,۵۹۵ #71685671

سلام . در مورد موروثه پدرم، خواهرانم به من وکالتنامه تام الاختیار دادند که زمینی موروثی رو بین آنها تقسیم کنم . از شما یک نمونه فرم برای واگذاری سهم هر یک از اونها رو میخواستم.
یک نمونه فرم برای واگذاری سهم هر یک از وراث( قطعه زمین) رو می خواستم.تفاهنامه تقسیم سهم الارث

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا سند مشاع است یا تک برگ
درضمن برای تقسیم باید تعداد وراث مشخص باشند تابین آنها بصورت مساوی تقسیم شود ولی مرد دوبرابر سهم زن حق دارد
و درپایان هم همه امضا می کند بنظرمیرسد اگر این کار توسط دفترخانه وکارشناس نقشه بردار صورت پذیرد بهتراست

باید درخواست تقسیم ترکه مطرح شود . برای تقسیم نیز بهتر است از یک کارشناس نقشه کشی برای تعیین دقیق سهم هر کس کمک بگیرید

سلام تقسیم زمین بین ورثه مقدمه اش این است که ایا زمین قابل تقسیم است یا خیر در غیر این صورت چنین تقسیمی رسمیت نمی یابد . چون در هر حلا در صورت بروز مشکل ، باید درخواست تقسیم ترکه مطرح شود . برای تقسیم نیز بهتر است از یک کارشناس نقشه کشی برای تعیین دقیق سهم هر کس کمک بگیرید و بهتر است که همه ورثه ذیل آن را امضا کنند تا بعدا کسی مدعی شما نشود .

با درود فراوان
بایستی برایتان تنظیم نماییم .