آیا جد پدری در زمان حیات پدر الزامی برای دادن نفقه نوه هایش دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #71664481

با سلام. اگر مرد محکوم به پرداخت مبلغی شود که باید قسط بپردازد در حالی که بیکار است و یارانه اش هم برای مهریه و نفقه همسر اولش مسدود است، ایا همسر دوم که صاحب دو فرزند کوچک است میتواند از پدر شوهرش بخواهد که خرجی او و فرزندانش را بدهد؟ راه قانونی دارد؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله.شمامیتوانیدبامراجعه به دادگاه خانواده دادخواست مطالبه نفقه از جدپدری مطرح کنیدالبته پدر بزرگ باید تمکن مالی برای پرداخت نفقه را داشته باشد درغیراینصورت تکلیفی درپرداخت نفقه نخواهد داشت

با سلام در شرایط خاص مانند بیماری صعب العلاج و ناتوانی پدر یا زندانی شدن پدر یا غایب بودن پدر و بطور کلی به هرعلتی که نشود از پدر نفقه گرفت و پدر بزرگ توانایی پرداخت نفقه را داشته باشد نفقه نوه به عهده پدر بزرگ پدری است.