میخواستم بدونم آیا از دفاتر قضایی اقدام کنم عدم سو پیشینه میدن برام یا نه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۶۶۹ #71643380

با سلام،
من سال ۸۵ وقتی دانشجو بودم، منو با دختر تو خونه دستگیر کردن، و به علت تعطیلات چند روزه من به مدت ۵ روز تو زندان ماندم که عکس برداری و انگشت نگاری شدم.
چهار سال پیش میخواستم تو یه شرکتی کار کنم که گفتن برو عدم سو پیشینه بگیر که من مستقیم رفتم از اداره آگاهی اقدام کردم که سریعتر نتیجه رو بگیرم. گمان میکردم بعد گذشت این همه سال حتما سو پیشینه من پاک شده ولی متاسفانه سو پیشنه برام در اومد.
الان تو یک شرکت معتبر تر میخوام کار کنم و ازم باز عدم سو پیشینه خواستن.
چون کلی تو اینترنت خوندم و همه جا نوشتن پاک میشه،
لطفا در این مورد راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق تبصره ۲ ماده ۲۶ ق.م.ا سال ۱۳۹۲ اعاده حیثیت بعد از اتمام مجازات تبعی اعمال میگردد

به همان دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

تا گواهی عدم سوء‌پیشینه از دفاتر خدمات قضایی نگیرید مشخص نمی شود همچنان سوء‌پیشینه دارید یا خیر

از طریق دفاتر خدمات قضایی یا اپلیکیشن عدالت همراه اقدام نمایید

برای دریافت سوپیشینه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

گواهی سوء سوء پیشینه در سوابق تشخیص هویت پلیس به هیچ عنوان پاک نمی شود ولی سابقه موپر وفق ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۹۲ از طریق واحد سجل کیفری صادر می شود و از طریق دفاتر خدمات قضایی نیز می توانید اقدام کنید اما برای راهنمایی لازم می توانید از طریق مشاوره تلفنی اطلاعات حقوقی لازم را کسب کنید

با احترام برای دریافت سوپیشینه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید