میخاهم از خانوادم شکایت کنم، میتوانم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۲۱ #71622806

پدرم از بچگی مرا کتک میزد
هرچی که تو خونش میخورم بهم فحش میده میگه کوفتت بشه هیچی بهم نمیده خونمون همش جنگه
تو این مدت هم مادرم خرجم رو میداد البته اونم ب زور بود و الان من هیچ گونه حمایت مالی نمیشم اعصاب و روانم بهم ریخته من ۱۶ سالم هست بیشتر اوقات ب فکر خود کشی میوفتم
خواهش میکنم اگر میتونید بهم کمک کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. اول با شماره ۱۲۳ اوژانس اجتماعی تماس بگیرید. بعد از آن برای مطالبه نفقه می توانید از پدرتان شکایت نمایید.

با احترام از اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید

با احترام با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید

سلام با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید

سلام
شما اولین کاری که باید انجام بدین اینه که با اورژانس اجتماعی به شماره ۱۲۳ تماس بگیرید
اقامه دعوا در این شرایط کمکی نمیکنه

درود
بهتر است ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید . پدر در این مکلف به پرداخت نفقه به فرزند میباشد و امکان مطالبه قانونی وجود دارد .

میتوانید نفقه را بطریق حقوقی از پدر مطالبه کنید لیکن قبل از هرگونه طرح دعوا بهتر هست موضوع را با مشاوره و مدد جستن از اورژانس اجتماعی ۱۲۳ حل و فصل نمایید امکان طرح شکایت با احراز شرایطی وجود دارد