قانونا چطور باید بخاطر اغفال اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۸۴ #71617241

سلام ،دختر بنده ۱۷ سالشه چند وقتی احساس کرده بودیم با یکی در ارتباطه (تلفنی)خیلی باهاش حرف زدیم،تا اینکه دیروز ازخانه امد بیرون برنگشته، بعد از تحقیق فهمیدیم رفته خانه همسایه باپسر همسایه در ارتباط بوده،بعد از خیلی جریانات وکش و قوس برگشت به من ومادرش گفت که من نمیام خونه همینجا میمونم نمیدونم پسر چه وعده های داده،تو رو خدا راهنماییم کنین که بهتریم کار چیه،چیکار کنم ،شکایت کنم یا ...؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا ولایت شما روی فرزندتون تمام شده اغفال رو خودش میتونه مطرح کنه نه شما، شما میتونید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

با سلام، با اورژانس اجتماعی یا مشاور یا خانواده پسر صحبت کنید.

بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس گیرید

سلام
امکان شکایت وجود ندارد
با مشاور خانواده یا خانواده آن پسر صحبت کنید

با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید.

بادرودوسلام شما برای اقامه دعوی ذی سمت نمی باشید.

باسلام
بهتراست بامشاوره خانواده صحبت کنید.