چکار باید بکنم که زوج برایم مزاحمتی نداشته باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۳۰ #71616545

سلام وقت بخیر
با همسرم از بهار سال ۹۷ مشکل پیدا کرده ام و ایشان ترک منزل کردن و مخل اسایش شدند، ۲ فرزند پسر کوچیک دارم از ایشان بخاطر توهین و تهدید شکایت کردم و محکوم کیفری ۲ سال زندان شدن، بخاطر اجرا گذاشتن مهریه ۳ ماه زندان بود و۲ تا با ۸ ماه یکی ازاد شد نفقه اجرا گزاشتم و نفقه خودم و بچه ها رو پرداخت نکرد، اجرت المثل گداشتم و بخاطر آزار بنده راضی به طلاق نشد، و من مجبور به درخواست طلاق شدم و ایشون بخاطر محکومیت ۲ سال زندان هست ۳ ماهه، و چون اطلاعات نداشتم مهریه و اجرت رو به قاضی گفتم میبخشم تا طلاق صورت بگیره، باید داور معرفی میکرد که نبرد از دادگاه قرار به گرفتن داور هست،
میخواستم ببینم الان که هنوز حکم نیامده میتونم برم درخواست طلب مقداری از مهرم را کنم؟
تا با آزاد شدن همسرم در صورت پرداخت نفقه های معوقه نتونه مزاحمتی برایم داشته باشد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در نظریه داوری اعلام کنید که قصد وصول مقداری از مهریه را دارید ممکن است پذیرفته شود

می تواند به قاضی پرونده بگوید که مقداری از مهریه را می بخشید و به اشتباه گفتم که تمامش را می بخشم فقط در این صورت و با موافقت قاضی شاید بتوانید میزانی از مهریه را مطالبه نماید

درنظریه داوری بنویسید که مقداری راازمهریه نمی بخشید

بله می توانید بخشی از مهریه را بخواهید و این مانع طلاق نمی باشد

سلام
بله می توانید نسبت به مطالبه مواردی که فرمودید اقدام کنید کافی ست لایحه بدهید

با سلام با توجه به اینکه هنوز حکم طلاق صادر نشده و آنچه از مهریه که بذل نموده اید هنوز توسط طرف مقابل قبول نشده و از بین نرفته است، لذا چنین درخواستی (به اجرا گذاشتن بخشی از مهریه) به معنای عدول از بذل کلی مهریه نیست چون از بذل همه مهریه نمیخواهید عدول کنید لذا میتوانید طی لایحه ای از دادگاه تقاضا نمایید که بخشی از مهریه را از شمول بذل خارج نماید. و رسیدگی به طلاق را به علت عسر و حرج به علت محکومیت کیفری ادامه دهد..