امکان حذف اسم ایشون بعد از طلاق وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۰ #71601742

با سلام زوج هستم همسرم قبلا ازدواج کرده الان تو دوران عقد هستیم و همسرم قصد جدایی دارد رابطه هم داشتیم ایا امکان حذف اسم ایشون بعد از طلاق وجود دارد یا بعد از عقد میتونم اسمشون رو حذف کنم

مشاوره حقوقی حذف نام همسر از شناسنامه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اما فقط درصورت باکرگی

سلام درصورتی که زوجه باکره باشد بعداز طلاق امکان حذف از شناسنامه وجود دارد

با سلام
فقط زن و شوهرایی که بین ایشان نزدیکی واقع نشده باشد پس از طلاق می توانند در شناسنامه المثنی نام همسر قبلی و ازدواج و طلاق مربوط به آن را از بین ببرند .
موفق باشید

با سلام. با توحه به اینکه همسرتان باکره نیستند امکان حذف اسم از شناسنامه وجود نخواهد داشت. موفق باشید

برای اثبات این امر باید باکرگی همسر ثابت شود در صورت عدم باکرگی خیر

با سلام و احترام
درصورت باکره بودن بعد از طلاق میتوانید نسبت به حذف آن اقدام کنید

درصورتی که زوجه باکره باشد بعداز طلاق امکان حذف از شناسنامه وجود دارد