آیا این سند تجاری محسوب شده و صحیح می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۲ #71596721

۱-اگر علی براتی را صادر کند در وجهه خود (صادرکننده) و برعهده حسین (براتگیر) آیا این سند تجاری محسوب شده و صحیح می باشد یا خیر؟ توضیح دهید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بلی معتبر میباشد

با سلام
طبق تعریف "برات" یک سند تجاری است که بر اساس آن فردی از فرد دیگر می‌خواهد که مبلغی را در وجه یا حواله‌کرد یک فرد معین یا شخص ثالث در زمان مشخص (آینده) بپردازد. به‌عبارت‌دیگر نوشته‌ای است که از طرف طلبکار برای شخص بدهکار صادر می‌گردد و شخص بدهکار در صورت تایید آن متعهد می‌شود که وجه برات را در سررسید معین به طلبکار یا شخص معین پرداخت نماید.

دوست عزیز باسلام و احترام
در این خصوص باید به تعریف اسناد تجاری و برات توجهی مبذول داشت.
اسناد تجارتی اسنادی هستند که معرف طلب یا مالی می باشند
برات: سندیست تعهد آور که در بردارنده تعهد ضامن، صادرکننده، براتگی می باشد. بنابراین به نظر می رسد با این تعاریف عنوان در وجه خود نمی تواند خاصیت تجاری بودن را از سند مزبور سلب نماید.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام

سلام وقت شما بخیر. بله میتواند سند تجاری محسوب شود