آیا نیازی به مبایعه نامه بین من و پدرم هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۱ #71589654

با سلام ما کلا یه خواهر و برادریم پدرم یه آپارتمان رو در اختیار برادرم و تازه عروس ( بدون هیچ قرارداد اجاره ای ) قرار داد تا ساکن بشن از طرفی مناسفانه بعد از عقد و گرون شدن سکه و ساکن شدن عروس در آپارتمان پدرم رفتار عروس و خانواده عروس بسیار متفاوت و طلبکارانه شده و به برادرم میگن بایستی پدرت یه واحد به دخترمون بده حالا پدرم قصد داره بدون اطلاع برادرم آپارتمان ها رو به نام من کنه آیا نیازی به مبایعه نامه بین من و پدرم هست؟ آیا بعدا برادرم علیه پدرم یا من میتونه شکایت کنه؟ آیا راهکار بهتری وجود داره؟
سوال بعدی اینکه برای محکم کاری اگر پدرم یه اجاره نامه با برادرم بنویسه همراه ۲ شاهد در صورت عدم تخلیه عروس نیاز به دعوای خلع ید هست یا همون اجاره نامه کافیه برای تخلیه
اصولا چه راهکاری هست که پدرم به راحتی بتونه اگر خواست عروس بدون مانع تراشی آپارتمان پدرم رو تخلیه کنه

با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ایشان میتوانند به شرط عمر به شما صلح نمایند تا دخل و تصرفی نگردد
در خصوص برادرتان بهتراست اجاره نامه تنظیم و شهود آن را امضاء کنند

با سلام
پدر شما مالک آپارتمان میباشد و چون اجاره نامه ای هم باهم منعقد ننموده اند نیازی به انتقال ملک بنام شما نیست تا بتواند برادرتان و خانمش را از ملک خارج نماید، بدوا میبابست یه اظهارنامه ارسال نماید و درخواست خروج از ملک نماید
در انتقال مالکیت هم پدرتان محتار است ملک خویش را به هر شخص که میخواهد انتقال دهد

می توانید مستقیما به دفترخانه اسنادرسمی مراجعه و نسبت به انتقال سند در غالب صلح نامه اقدام نمایید.
اگر قرارداد اجاره فی مابین طرفین تنظیم و شرایط شکلی آن رعایت شود از طریق شورای حل اختلاف امکان اخذ دستور تخلیه فوری وجود دارد.

در دفتر اسناد رسمی یک سند صلح معوض تنظیم نمائید

بهتراست قرارداد اجاره ای تنظیم ودونفرشاهدآن راامضاکنتد جهت تخلیه ظرف, یک هفته تخلیه انجام میشود

با سلام و احترام
جهت انتقال برای شما میتواند آن را برای شما صلح یا مبایعه نامه نوشته و در دفتر اسناد رسمی سند را به نام شما انتقال دهند
و برای تخلیه حتما قرارداد اجاره ای بین پدر و پسر به صورت سالیانه تنظیم شود.

وقت بخیر، ابتدا پدرتون با برادرتون اجاره نامه تنظیم نمایند و حتی الامکان دونفر شاهد زیر اجاره نامه را امضا زده باشد. بعدا از آن پدرتون با شما مبایعنامه تنظیم نموده و آن را به شنا بفروشد .