آیا تبدیل کاربری مسکونی به تجاری با مجوز شهرداری نیاز به رضایت همسایگان ساختمان مورد نظر دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۲,۲۱۸ #71582

سلام
ملکی دارم در طبقه همکف که اگر مجوز تجاری بگیرم بدون نیاز و استفاده از مشعات میتوانم درب مستقل بزنم و تبدیل به مغازه کنم ؟ایا اگر ازبین ۱۴ واحد دیگر آپارتمان یک واحد هم مخالفت کند با توجه به اینکه هیچ گونه مشاعاتی با دیگران ندارم میتوانند مانع کار شوند؟
درصورتی که از طریق استفاده از تبصره ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری از مشاغلی مثل داروخانه که بدون تغیر در نقشه و محل ملک بدون کسب مجوز تجاری میتوان فعالیت کرد باز هم نیاز به رضایت همسایگان است؟ با توجه به اینکه نه تغیری در اپارتمان اعمال میشود نه از مشاعات استفاده میشود نه مجوز تجاری لازم دارد وفقط از طریق پنجره موجود در ملک که رو به خیابان است با موافقت شهرداری فعالیت انجام میشود باز نیاز به رضایت همسایگان هست؟

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : رضایت کلیه مالکین الزامیست و بند۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری مبحث اماکنی است که نوعا کار بری اداری ،مسکونی باشند ، هست . نه اینکه بدون رضایت دیگر مالکان اطاقی را بصورت تجاری درآورده بعد استفاده مثالا دفتر روزنامه کنید .

با توجه به مواردی که به آن اشاره نمودید و اجرای این طرح مزاحمتی برای سایر ساکنین و مالکین ایجاد نمی کند و اینکه دایر کردن داروخانه نیازی به کسب مجوز از شهرداری نمی باشد می توانید اقدام به فعالیت مورد نظر نمایید.