میتوان بدون کسب اجازه از ایشان ازدواج مجدد نمود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۸ #71564764

با عرض سلام اینجانب ۶ماه هست که عقد کردم و همسرم در خانه ی پدری زندگی میکند برای دیدن ایشان هفته ای دوبار مسیر طولانی را طی مینایم تا ایشان را ببینم و حتی حاضر به حرف زدن با من نیست ودائم در حال فرار از من است و حتی جهزیه را برای ازدواج اماده نموده ام که حاضر به ازدواج نمیباشد و باعث لکه دار کردن ابرو وحیثیت اینجانب شده وباعث عسر وحرج وسوع معاشرت میباشد لذا میتوان بدون کسب اجازه از ایشان ازدواج مجدد نمود ودر ضمن قصد طلاق ایشان را نیز ندارم با تشکر ممنون میشم که راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جهت ازدواج مجدد شما بایستی ابتدا ناشزه بودن ایشان را طی دعوا الزام به تمکین عام و خاص (که معمولا زمان بر و اثبات آن بسختی صورت میگیرد) ثابت نمایید سپس نسبت به مجوز ازدواج از دادگاه اقدام نمایید

با سلام و درود
درابتدا دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید در صورت عدم تمکین دادخواست ازدواج مجدد را طرح کنید

سلام
اگر ناشزه باشند "الزام به تمکین ایشان را بگیرید" میتوانید اجازه ازدواج مجدد دریافت کنید

وقت بخیر بدوا باید دادخواست الزام به تمکین را بنمایید.

با درود دادخواست الزام به تمکین بدهید اگر تمکین نکنند میتوانید ازدادگاه اجازه ازدواج مجدد بگیرید

با سلام
ابتدای امر باید دادخواست الزام به تمکین را بنمایید.

پیرو توضیح قبلی‌‌‌، درصورت ازدواج مجددشما بدون رای دادگاه برای زوجه حق طلاق به وجود می اید.