پیش فروش آپارتمان و وصول چک های پرداختی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۳ #71556919

با سلام، بنده سال گذشته یک واحد آپارتمانی را پیش خرید کردم، از سال گذشته تابحال این پروژه پیشرفتی نکرده و بنده چک هایی که داده بودم دو ماه یکبار بوده، ولی با توجه به اینکه پروژه پیشرفتی نکرده نمیخواهم چک هامو پاس کنم، چاره اینکار چیست؟ و ضمن اینکه تاریخ تحویا ۱۱ ماه دیگه هست .

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر شرط کرده باشید در صورت عدم وصول هرکدام چک ها معامله فسخ است، بهتر است چک ها را پاس کنید تا مشمول فسخ قرارداد نشود

سلام
به هر حال صدور چک ها برای شما ایجاد مسولیت می کند...

با درود فراوان
شما بایستی چک ها را پاس کنید تا مشمول فسخ قرارداد نشوید و در زمان تحویل الزام به تحویل نمایید . قراردادتان را بایستی بررسی نماییم .