گیرنده چک امضای منو پشت چک جعل کرده، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۰ #71555625

با سلام خدمت وکلای عزیز چند تا چک خرج کردم و گیرنده چک امضای منو پشت چک جعل کرده و تاریخ را نزدیک اورده و چکها رو پاس کرده میخاستم شکایت کنم ایا حکم ایشان کیفری است و زندانی دارد یا با جریمه نقدی مشکلش حل میشود اگر جرمش حتما کیفری است منو راهنمایی کنید ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قطعا ایشان مرتکب جرم جعل و استفاده از سند مجعول شده و میتوانید مراتب را از طریق دادگاه کیفری پیگیری کنید و پیشنهاد میکنم از وکیل کمک بگیرید