سه سال پیش اموالی را به عنوان امانت به کسی سپردم و او پس نمیدهد؛ میگوید سه سال نبوده پنج سال بوده آیا مدت زمان تاثیری در حکم دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۴ #71553976

سلام من سه سال پیش اموالی را به عنوان امانت به کسی سپردم والان او پس نمیدهد در دادگاه خیانت در امانت او ثابت شده ولی او میگوید سه سال نبوده پنج سال بوده آیا مدت زمان تاثیری در حکم دارد ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوالتان قدری کلی مطرح گردیده است. اما در فرض سوال بنظر نمیرسد باعث ایجاد تغییری شود.

سلام وقت بخیر
مجازات مرتبط را قاضی با توجه به شرایط تعیین می نماید .