چنانچه زوج در درخواست اعسار خویش معامله خودرو را به جهت این که بیش از یک سال از تاریخ فروشش گذشته در متن اعسار نیاورد مرتکب جرم شده است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۷ #71528170

با سلام و خسته نباشید
زوج سه ماه پیش از داد خواست مطالبه مهریه زوجه در اجرای ثبت یکی از خودرو های سواری شخصی خود را می فروشد.اگر پس از گذشت مدت زمان یک سال و یک ماه از این نقل و انتقال مراحل مهریه به دادگاه رسیده باشد و حکم قطعی شده باشد. با تشکر.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر مرتکب جرم فرار از دین نشده اید

درصورتیکه فروش و انتقال اموال قبل از اقدام قانونی زوجه باشد فرار از دین محسوب نمی شود . در لیست صورت اموال فقط باید اموالی که در زمان ادعای اعسار متعلق به مدعی اعسار است درج شود .

خیر جرم معامله به قصد فرار از دین مرتکب نشده است

شما موظف به ذکر معاملات یک سال پیش از تقدیم دادخواست اعسار هستید اولا طبق گفته شما از تاریخ انتقال مالکیت بیش از یک سال گذشته، ثانیا خیر این عمال مجرمانه نیست

تاقطعی شدن حکم می توانی اموال خود را انتقال دهید و فرار از دین محسوب نمی شود درضمن نیازی به ذگر فروش ماشینی که یکسال قبل فروختید نیست

سلام
به جهت اینکه قبل از محکومیت زوج به پرداخت مهریه ی بوده جرمی واقع نشده است...

سلام وقت بخیر
در صورتیکه یکسال قبل ازدادخواست اعسار معامله ای واقع شده باشد اعم از خرید و فروش،قید کردن معامله در دادخواست اعسار الزامی است.