آیا میتوان از راه شکایت بجای ۷ سال؛ حق بیمه ۱۴ سال را هم کارفرما پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #71493212

سلام دوستان پدر بنده از ۱۳۸۵/۶/۱ بیمه شده با خدمت سربازی که ۳۶ ماه خدمت سربازی انجام داده که ۲۸ ماه خدمت سربازی را دولت حساب کرده مجوع بیمه ۱۶ سال شده که ۱ ماه در زمان ایام بیماری کشور و اشتباه از ما بوده که برگه مرخصی استعلاجی را نبردیم و ۲ ماه و ۱ روز + ۷ سال هم کسور اشتباه از کارفرما که پرداخت بیمه نکرده و این که هر روز و هر سال هر ماه حقوق فرق داشته که یک ماه هست که فهمیدیم که کار فرما مثال ماهانه ۸۰۰ هزار تومان می‌داده ولی در بیمه ۲۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال رعد کرده بدون سنوات حق مسکن حق عایله حق اولاد و... چطور میتوان شکایت کرد پدر بنده متولد سال ۱۳۴۵ است اگر سابقه زیر ۳۰ سال داشته باشد باید ۶ سال هم کار کند اما ایا میتوان از راه شکایت ۷ سال پرداخت اجباری کارفرما و بجای گرفتن حق حقوق ما بین تفاوت با رضایت محضری بجای ۷ سال ۱۴ سال را هم کارفرما پرداخت کند تا پدرم با ۳۰ سال سابقه بازنشسته شود یا نه?

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز
کارفرمایی که بیمه را رد نکرده طبق قانون کار هیات تشخیص می تواند او را ۲ تا ۱۰ برابر حق بیمه معوقه جریمه کند. اگر کارفرما پذیرفت باید روش کار خود را درست انجام دهید اما در هر حال موضوع از طرف خود شما قدری سخت است و نیاز به کار یک وکیل اداره کار دارد.