با توجه به استعلام از بانک در خصوص چک و گزارش کارشناس در خصوص عدم همکاری دارنده چک با کارشناس، چگونه می توانم از حق خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۷ #71468736

سال ۸۶ چکی از اینجانب با عنوان خیانت در امانت در بانک با شرایط ماده ۱۴ قانون چک مسدود گردید. پس از آن دارنده چک نسبت به چک اقدام و گواهی عدم پرداخت از بانک دریافت کرده . تا اینکه در سال ۹۷ نسبت به تحصیل آن شکایت کرده است . با این شرایط قاضی تجدید نظر با عنوان اینکه طرف من چک دارد و چک سند محسوب می شود می خواهد رای به نفع او صادر کند. این در حالی است که در دادگاه بدوی رای به نفع اینجانب صادر گردیده با توجه به استعلام از بانک در خصوص چک و گزارش کارشناس رسمی دادگستری در خصوص عدم همکاری دارنده چک با کارشناس ... چگونه می توانم از حق خود دفاع کنم

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مشکل شما از طریق مشاوره قابل حل میباشد. لطفا در قسمت مربوط به مشاوره تلفنی ثبت سفارش نمایید.