دفاع از تهمت تهدید به قتل چگونه است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱,۱۲۱ #71454727

سلام همسایمون از شوهرم شکایت کرده که شوهرم اونو به قتل تهدید کرده چجوری میتونه از خودش تو دادگاه دفاع کنه که دروغه

مشاوره حقوقی افترا
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دراین مورد همسایه شما باید بتواند اثبات کند ن شوهرشما اگرثابت نکرد علیه او شکایت به جرم افترا دردفتر قضایی بکنید

البینته علی المدعی
هرکسی هر ادعایی دلرد باید بتواند انرا اثبات کند و بار اثبات بر عهده مفتری است ( در فرض سوال شما به شرط صحت امر )

اگر همسایه مدعی این تهدید است ایشان باید این ادعا را با ادله کافی ثابت کند

شاکی باید اثبات کند که تهدید به قتل شده

باید شهود وجود داشته باشد . با توجه به قانون کاهش مجازات زندانیان اخیر التصویب در صورت محکوم شوهر شما و همچنین به دلایل قابل اجرا نبودن در شرایط کرونایی تبدیل به جریمه می شود.

در صورتی که بتواند اثبات نماید به جرم تهدید می تواند علیه وی شکایت کند

کسی که شکایت کرده باید اسناد و مدارک خود را ارائه دهد، شما هم می توانید متناسب دفاع کنید و ادله ارائه دهید