در مزایده آپارتمان توسط دادگستری و نظر اشتباه کارشناس را چگو نه می توان اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۳۹۴ #71441

با سلام و وقت بخیر

در ازای طلب ۷۴ میلیون از شخصی یک آپارتمان برای مزایده از طرف دادگاه تعیین شده و تاریخ مزایده نیز مشخص شده، ما شاکی پرونده هستیم و بدنبال خریدار ملکیم.از مشاورین املاک پرسیدیم گفتند کارشناس دادگستری قیمت بالایی متری سیصد هزار تومان بیشتر از نرخ بازار تعیین کرده و نتیجتا در مزایده اول بفروش نمی‌رسد. سوال از حضرت عالی اینست کن مزایده دوم چگونه برگزار میشود، آیا مجددا با همین قیمته؟ اگه اعتراض برای نظر کارشناس دادگستری بزنیم آیا مجددا کارشناسی میشه؟ مزایده دوم اگر ما مشتری به قیمت روز پیدا کنیم بفروش میره؟ برای مزایده اول چطور الزاما با قیمت پایه شروع میشه؟ چون الان مشتری به قیمت عرف بازار برای هست فقط چون ۳۰ میلیون بیشتر از قیمت عرف هستش کسی خریدار نیست. مختصر توضیحی در مورد مزایده اول دوم بفرمایید ممنون میشم.
با سپاس

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید نسبت به نظر کارشناس اعتراض کنید. زیرا کارشناس در مورد انجام کار خود کوتاهی کرده است. و این عنوان مبلغ بیش از حد را ذکر کنید.دادگاه یا کارشناس دیگری را مشخص می کند یا همان کارشناس در نظر خودش تجدید نظر خواهد کرد.برای اطلاع بیشتر با وکلا یاسا تماس حاصل کنید

موید باشید