چگونه از هیئت مدیره استعفا بدم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۸ #71440582

چند سالی هست عضو هیئت مدیره یه شرکت هستم البته به صورت صوری چگونه از هیئت مدیره استعفا بدم و چطور و کجا باید ثبتش کنم

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید به تصویب و تایید هیئت مدیره رسیده و اداره ثبت شرکت مطلع و روزنامه گردد

با سلام
مراتب استعفای خویش را طبق اظهارنامه به اطلاع اعضای هیات مدیره ارسال نمائید

استعفای شما از تاریخی که استعفایتان را تقدیم رئیس هیات مدیره نموده اید دارای اثر قانونی می شود.

باید به تصویب هیات مدیره شرکت برسد سپس به ثبت شرکتها منعکس و روزنامه شود

احتراما، در این حالت ابتدا باید استعفای مدیر از عضویت در هیات مدیره بطور رسمی و کتبی به رئیس هیات مدیره، تسلیم شود. سپس بازرس قانونی شرکت هم به صورت کتبی از قصد استعفا مطلع شود. در فرضی که استعفای عضو هیات مدیره، مورد توجه قرار نگیرد و فرد جانشین عضو هیات مدیره، تعیین و فرایند تغییرات در هیات مدیره در اداره ثبت شرکت ها اجرائی نشود مراتب از طریق قانونی و قضائی قابل پیگیری است.