چطور ممکنه که توهینی که واضحه وخود متهم اقرار کرده پیام هارو فرستاده نادیده میگیرین؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۹۳ #71436515

سلام خسته نباشید
من سال پیش به خانه ای رفتم که قصد تجاوز داشته ومن فرار کردم وشکایت کردم ولی اثبات نشد باوجود این که متهم میگفت داخل شهر نبودم ونقطه زنی انجام شد داخل شهر بود
به دلیل تهدید به ۸۰ضربه شلاق تعزیری محکوم شد باوجود این که توی اون پیام ها فوش ناموسی بود توهین رو قبول نکردن حتی اعتراضم کردم قبول نکردن
الان پرونده برای ۸۰ ضربه شلاق رفته اجرای احکام این اقا ۴تا سوسابقه هم داره این بار دومه برای تخفیف مجازات ورفع ابهام برمیگرده رفته دادگاه و ۸۰ ضربه شلاق رو به ۶۰ ضربه تغیر دادن بااین که حق اعتراضش چند ماه گذشته حکم هم قطعی صادر شده من الان چه کاری میتونم انجام بدم برای اعتراض چطور ممکنه که توهینی که واضحه وخود متهم اقرار کرده پیام هارو فرستاده نادیده میگیرین توهین وتهدید باهم بوده من الان چه کاری میتونم انجام بدم

این متن نهایی دادگاه که برام اومده :

ارسال پرونده محکوم علیه آقای ...اجرای احکام کیفری دادسرای به دادگاه جهت
تعیین تکلیف در خصوص صدور مجازات شالق به بیش از حداکثر قانونی بدلیل استناد به ماده ۱۳۷ قانون مجازات مصوب ۱۳۹۲،که
معاون محترم دادستان اعالم نموده اند :[محکوم علیه مذکور فاقد سابقه مؤثر کیفری می باشد که در رای اولیه مورد غفلت واقع شده
و به استناد اینکه وی دارای سابقه موثر کیفری می باشد به بیش از حداکثر مجازات محکوم شده است] .لذا با عنایت به مراتب فوق و
ا به ماده ۳۵۱ قانون آیین دادرسی کیفری
اینکه رای صادره به دلیل اعمال ماده ۴۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری قطعی شده است لذا مستند
مبادرت به صدور رای اصالحی می نماید و مجازات شالق اولیه (۸۰ ضربه شالق تعزیری)را به شصت ضربه شالق تعزیری اصالح
ا الزم به ذکر است با عنایت به اعمال ماده ۴۴۲ قانون مذکور و ایجاد حق مکتسبه برای محکوم علیه،در اجرای احکام
می نماید .ضمن
کیفری یک چهارم از مجازات اصالحی کسر خواهد شد ومابقی اجرا می شود.رای صادره قطعی می باشد

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام امکان اعتراض وجود ندارد

با سلام با توجه به موضوع امکان اعتراض وجود ندراد

با سلام چنانچه رای قطعی شده باشد اجرا خواهد شد و امکان اعتراض وجود ندارد

وقت بخیر امکان اعتراض وجود ندارد

مرجع قضایی ب صلاحدید خود مجازات متهم را کاهش داده
رای قطعی لازم الاجراست و حسب توضیحات اعتراض ب جایی نخواهد رسید

امکان اعتراض وجود ندارد.

باسلام و درود چنانچه رای قطعی شده باشد اجرا خواهد شد و امکان اعتراض وجود ندارد.