آیا جهت جلب احتیاج به پیگیری شاکی میباشد یا ضابطان خود اقدامات وانجام میدهند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۲۲ #71422713

طی کیفرخواست صادره وعدم حضور متهم دردادسرا در دفاع انتسابی، وبا توجه به تعدی جرم مرتکب شده که پرونده اول در اجری احکام میباشد وحکم جلب متهم به کلانتری اعلام شده ولذا کلانتری در خصوص حکم جلبی که از اوایل اسفند به کلانتری ابلاغ شده، آیا جهت جلب احتیاج به پیگیری شاکی میباشد یا ضابطان خود اقدامات وانجام میدهند

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اصولا اجرای دستور جلب با حضور شاکی می باشد و مضافا که در ایام تعطیلات نوروزی اصولا قبل از ۱۵ فروردین دستور جلب اجرا نمی شود

بهتر است پیگیری از ناحیه شاکی صورت گیرد.

سلام وقت بخیر اصولا بهتر است خودتان پیگیری نمایید

سلام حکم جلب تحویل کلانتری شده و ضابطین در چند نوبت به محل زندگی و کار متهم مراجعه مینمایند،شما می توانید از متهم اطلاع یافته سپس با هماهنگی کلانتری اقدام به جلب نمائید

با سلام.با توجه به اینکه حکم جلب دارای مدت اعتبار می باشد بهتر است قبل از اتمام مدت، موضوع را از طریق کلانتری پیگیری نمایید.البته این مدت قابل تمدید از طریق مرجع قضایی می باشد.

با سلام
چنانچه نشانی از محل اقامت متهم دارید اعلام نمایید تا پیگیری توسط ضابطان انجام شود.

با سلام. با سلام. ظابطان موظف به دستور واحد اجرای احکام هستند و شما هم می توانید پیگیری نمایید.