ایا مدارکی مانند عکس و اسکرین شات مبنی بر خیانت شوهر در دادگاه مورد قبول است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۶۱۷ #71415116

با سلام
همسرم چندین سال است که به من خیانت میکند و من عکسا و پیام های اونارو دارم و میخوام برای طلاق اقدام کنم ایا این مدارک کافی هستش؟یا دادگاه قبول نمیکنه؟چه طوری باید طلاق بگیرم با چه راهی

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.مدارکی که شما دارید تحت عنوان عکس و اسکرین شات کمک کننده هستند و صرفا به عنوان اماره.ولی کافی نیست.و باید عسر و حرج خودتون از این خیانت رو با دلایل دیگر به اثبات برسونید تا بتونید برای طلاق اقدام کنید

بادرودوسلام با اثبات و احراز عسروحرج امکان طلاق می باشد.

امکان اثبات رابطه نامشروع به صرف عکس و اسکرین شات ممکن نبوده و تبعا به این علت نیز سوءرفتار و عسر و حرج ثابت نخواهد شد.

با سلام
با توجه به وجود تقلبات گسترده در این زمینه، اثبات از طرق ذکر شده بسیار سخت می‌باشد.

سلام
صرفا با این روش نمی توانید بلکه باید
ابتدا نسبت به طرح شکایت کیفری رابطه نامشروع اقدام کنید
و پس از گذشت مدتی طولانی و طرح چندین مورد مشابه
با اثبات عسر و حرج می توانید تقاضای طلاق مطرح کنید

سلام
امکان اقامه دعوا در این خوص را دارا می باشید
اظهارنظر در خصوص مدارک منوط به بررسی انها می باشد
پیشنهاد می کنم اقدم به اخذ وکیل نمایید

سلام
صرف اسکرین شات خیر ولی در کنار سایر دلایل می توانید با اثبات عسر و حرج و خیانت و سورفتار زوج می توانید طلاق بگیرید.