بعد ۵ سال حسابم مسدود و ممنوع الخروج شده ام، چگونه اقدام قانونی نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۰ #71404437

در سال ۹۲ شرکتی ثبت کردیم و ۳ ماه بعدش بنده خروج زدم که روزنامه هم شده حالا بعد ۵ سال حسابم مسدود و ممنوع خروج شدم و با شرکت کارهای غیر قانونی انجام دادن میخواستم ببینم میشه مشکلم حل میشه ایا

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سوال شما کمی مبهم است به چه عنوان با شرکت همکاری داشتید بعنوان سهامدار یا هیئت مدیره چون خروج از هر یک از آنها شرایط خاصی دارد مثلا در صورت استعفا از هیئت مدیره اگهی تغییرات به مرجع ثبت شرکتها اعلام و در روزنامه درج میگردد و میتوان در هر دادگاهی در صورت انجام موارد فوق به اگهی تغییرات مزبور استناد نمود.

سلام .برخی امور قانونی شرکت از وظایف موسسان است و البته ممکن است خروج شما به صورت کامل انجام نشده لذا بهتر است اسناد شرکت بررسی گردد .در صورت امکان اسناد خروج و اسناد تاسیس را ارسال بفرمایید تا امکان مشاوره با دقت بیشتر فراهم گردد .