آیا زوجه میتواند با شرایط زیر دادخواست طلاق دهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۶ #71374658

سلام خسته نباشی
اگر کسی رابطه دبر یا انال داشته باشد، فقط اولین بار بوده، زوجه می تواند دادخواست طلاق بگیرد یا نه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . خیر مورد از مواردعسر و حرج محسوب نمی گردد.

با سلام هرچند سوال ابهام دارد ولی مانعی برای طرح دادخواست طلاق نیست ولی زوجه باید بتواند عسرو حرج و تحقق یکی از شرایط ۱۲ گانه عقد ازدواج را اثبات نماید. و استحقاق مهریه را نیز خواهد داشت.

اگر این موضوع برای دادگاه اثبات شود، زوجه می تواند عسر و حرج خود را به این جهت اعلام و طلاق بگیرد

سلام

برای طلاق از طرف زن باید او ثابت کند که زندگی با مرد همراه با سختی و مشقت است چنانچه رابطه از دبر به جراحت انجامیده ممکن است موجب دیه شود اما در مورد طلاق چون یک بار بوده و اصراری به این عمل نشده احتمال اینکه زوجه بتواند به استناد همان یک بار طلاق بگیرد نیست

زوجه می تواند با اثبات عسر و حرج در زندگی، دادخواست طلاق بدهد. اما اینکه یک بار دخول از مقعد موجب عسر و حرج گردد محل تردید است مخصوصا اگر زوج متعهد گردد آمیزش جنسی متعارفی با زوجه خود داشته باشد.

سلام
زوجه می تواند با اثبات عسر و حرج مبادرت به تقاضای طلاق نماید و مورد مذکور شما در صورت اجبار و تکرار می تواند از موارد عسر و حرج باشد

اگر این موضوع اثبات شده، زوجه می تواند عسر و حرج خود را بدین جهت اعلام و طلاق بگیرد